Comitetul Local pentru Situații de Urgență Ploiești a luat noi măsuri

, Comitetul Local pentru Situații de Urgență

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Ploiești a luat noi măsuri

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Ploiești s-a întrunit ieri pentru a  lua  măsuri suplimentare în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

Astfel, s-a aprobat, începând cu data de 07.05.2020, efectuarea lucrărilor de cosit, tuns garduri vii şi arbuşti izolați pe domeniul public, precum şi a lucrărilor de combatere a dăunătorilor de pe plante.

cel mai verde complex reziential

S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. va duce la îndeplinire această hotărâre şi îşi va asuma răspunderea respectării măsurilor de protecţie sanitară a personalului, pe perioada efectuării lucrărilor respective.

Vezi şi https://republikanews.ro/o-ploiesteanca-ingrozita-de-ce-a-vazut-la-policlinica-de-langa-spitalul-cfr/?fbclid=IwAR2PnoFO7vdJdLY6gmQfxTxNtwlPzQnHIRVgX-VkGITNHzUtcG7sxUH-uCg

Vezi şi https://republikanews.ro/nou-la-rar-de-astazi-aflati-si-istoricul-de-daune-al-vehiculelor/?fbclid=IwAR3WTznb6RKTVXKi7-KUVGBx9JPTh9YwGImFi8KhiF1dLW4gLYdZzFdlx28

Pentru mai multe ştiri , vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

1 COMENTARIU

  1. Intretinerea spatiilor verzi este foarte buna ptr ca apar capusele si tantarii ,dar ce facem cu locuitorii PLOIESTIULUI care mu au APA NOVA pe strada sau in curti ptr ca primaria PLOIESTI prin primarul ADRIAN DOBRE -PNL nu vrea ca sa bage reteaua de apa pe cel;e 21 de strazi din PLOIESTI –MITICA APOSTOL ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here