logo
RNTV Live

Cinci angajați din cadrul unui serviciu al unei instituții publice din Prahova, pozitivi

Mihai Constantinescu

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2195 de persoane. Dintre acestea, 246 au fost declarate vindecate și externate, iar 93 au decedat.

Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a trei persoane de sex masculin, cu vârste de 63, 69 și 74 de ani, și a două persoane de sex feminin, cu vârstele de 58 și 82 de ani. Toate cele cinci prezentau comorbidități.

Dintre persoanele nou confirmate cu SARS-CoV-2, cinci sunt angajați în cadrul unui serviciu al unei instituții publice de pe raza județului Prahova. În urma celor constatate s-a dispus identificarea și testarea contacților direcți, precum și carantinarea acestora, iar unitatea respectivă va fi dezinfectată. 

Numărul total de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 14688.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 26 de pacienți, dintre care 14 sunt ventilați.

sursa Prefectura Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor