logo
RNTV Live

Campioana României a fost decisă de TAS!

bucurie viitorul
Cristian Anghelescu

Țara tuturor posibilităților: campioana României a fost decisă de TAS!

În această zi, după ora prânzului, la Lausanne s-a hotărât în unanimitate: Viitorul Constanța este campioana României la fotbal!

Decizia instanței a fost comunicată tuturor părților implicate: Viitorul, FCSB, FRF și LPF.

Declarațiile directorului Cristian Bivolaru

După ce TAS a confirmat că Viitorul este echipa care a câștigat titlul de campioană, directorul general Cristian Bivolaru a glumit:

”Probabil suntem singura echipă din lume care a câștigat un titlu de campioană de două ori. Așteptam cu inima strânsă confirmarea. Marea mea grijă era ca arbitrii să nu aibă timpul necesar pentru a studia în profunzime dosarele. Probabil acesta a fost și motivul pentru care decizia a venit atât de târziu. După ce s-au terminat audierile, ei au rămas în continuare în formulă de trei și au studiat în continuare”, a declarat Cristian Bivolaru la Digi Sport Special.

”Ieri, la tribunal, cred că lucrurile s-au desfășurat normal. Aveam de-a face cu oameni integri, cu oameni competenți”, a adăugat acesta, care a precizat însă că au existat și anumite momente mai puțin plăcute.

”Au fost și momente tensionate. Circulara a fost una din teme. El (avocatul FCSB) a pretins că nu știa, dar s-a dovedit că nu era așa. Cred că au contat argumentele pe care avocații noștri le-au avut la dispoziție. Au contat și alte declarații ale unor foști antrenori, jucători, dintre care și ai Stelei, care au declarat că noi suntem campioni”, a mai zis Bivolaru. Acesta a menționat că Hagi și jucătorii nu au aflat încă decizia finală a curții de la Lausanne, întrucât se află în avionul cu care echipa se întoarce, după amicalul cu Olympique Marseille, din Elveția în România.

text tasJucătorii și managerul tehnic s-au îmbarcat înainte de anunțarea deciziei, iar, apoi, legăturile au fost tăiate. Ei au aflat hotărârea finală abia după ce au aterizat în țară!

Când TAS se pregătea să comunice verdictul, FCSB juca ultimul amical. A luat 3 goluri de la o echipă de ligă secundă, Chindia Târgoviște, scor final 3-3!

sursa: digisport

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor