logo
RNTV Live

Antrenorul Nae Constantin, după victoria obținută la Voluntari: Am reușit să luăm trei puncte, cu șansă în multe momente

nae_constantin_declaratii
Dumitrescu Vlad

Petrolul a bifat cea de-a doua victorie consecutivă, de data aceasta în deplasare, pe terenul celor de la FC Voluntari. Astfel, Lupii au răzbunat înfrângerea din tur, reușind să se impună cu scorul de 1 la 0, grație glolului de senzație marcat de Gicu Grozav, în minutul 10.

Trebuie spus însă că formația ploieșteană a rezistat eroic, în condițiile în care FC Voluntari au avut nenumărate ocazii de a egala.

Ba mai mult, în ciuda jocului defensiv practica de antrenorul Nae Constantin, Petrolul Ploiești putea da lovitura în repriza secundă, la bara lui Seto Takayuki.

La finalul partidei, antrenorul Nae Constantin a precizat că obiectivul echipei ploieștene rămâne salvarea de la retrogradare, chiar dacă Petrolul și-a făcut loc între primele șase, având însă un număr mai mare de meciuri disputate.

“Meciul nu a fost ușor. Am suferit în multe momene, dar am arătat caracter, am arătat ca o echipă care știe să scoată maximum din fiecare fază și într-un final suntem bucuroși pentru cele trei puncte.

Nu discutăm de playoff, tot timpul obiectivul nostru este să scoatem maxim din el. Clasamentul ăsta e conjunctural. Mai e mult până la final. Obiectivul nostru declarat este salvarea de la retrogradare, cu cât atingem mai repede acest obiectiv, cu atât mai bine.

Am reușit să luăm trei puncte, cu șansă în multe momente.

Un rezultat pozitiv  îți dă moral, îți dă încredere, iar noi am suferit  din cauza asta în meciurile anterioare. Am spus  chiar și înainte de partidă, practic jocul pe care l-am practicat în celelalte meciuri nu a fost așa prost, dar nu am reușit să aducem puncte, acum cu un joc nu foarte bun sau nu foarte spectaculos, cu un joc pragmatic, am reușit să luăm trei puncte.

Gicu Grozav a înscris încă o dată, este foarte bine, iar marele câștig este completarea a ceea ce a reușit cu jocul pe faza defensivă”, a declarat antrenorul Petrolului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor