logo
RNTV Live

Un asistent medical a fost reținut după ce a agresat două fete internate la secția de Psihiatrie

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Dudau Andreea Valentina

Un asistent medical de la un spital din Târgoviște a fost reținut de către polițiști pentru presupusa agresiune asupra a două minore internate la Secția de Psihiatrie, conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița!

Asistentul medical în vârstă de 33 de ani provine din localitatea Brănești din județul Dâmbovița.

“În vederea administrării probatoriului în acest caz, în dimineața aceasta, a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului, unde au fost descoperite și confiscate mai multe bunuri. Subsequent, acesta a fost adus la sediul poliției pentru audieri și a fost reținut pentru 24 de ore”, informează IPJ Dâmbovița.

Potrivit anchetelor, individul, care activa ca asistent medical la secția de geriatrie a unui spital din Târgoviște, este suspectat că ar fi agresat fizic două minore, în vârstă de 13 și, respectiv, 17 ani, care erau internate la secția de Psihiatrie.

Bărbatul urmează să fie prezentat în fața magistraților pentru stabilirea unei măsuri preventive. El este cercetat sub aspectul infracțiunii de purtare abuzivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor