logo
RNTV Live

PSD Prahova acuză PNL de mita electorală

440962221_985493456520149_4513303021572593724_n (1)
Erika Stoica

Organizația PSD Prahova a emis un comunicat de presă în care condamnă vehement presupuse acțiuni ale liderilor filialei PNL Prahova și PNL Ploiești, pe care îi acuză de mită electorală în apropierea sărbătorilor pascale. Conform comunicatului, Iulian Dumitrescu, fost președinte CJ Prahova, alături de Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești, și Bogdan Nica, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Ploiești, ar fi oferit pachete cu cozonac și vin drept mită electorală în Ploiești.

În comunicatul de presă, PSD Prahova ridică trei întrebări retorice către cei trei lideri ai PNL:

Care este sursa fondurilor din care au fost achiziționate aceste 10.000 de pachete?
PNL Prahova sau vreuna dintre cele trei persoane enumerate anterior pot prezenta dovada achiziționării legale a acestor bunuri?
Conducerea centrală a PNL este de acord cu astfel de practici de mituire a electoratului?
În finalul comunicatului, PSD Prahova face un apel către locuitorii din Ploiești și din județul Prahova să nu se lase influențați de această presupusă practică de mituire electorală și să își exprime votul în mod liber și conștient.

Redăm integral comunicatul de presă:

“Organizația PSD Prahova se declară consternată de mita electorală dată, în aceste zile, locuitorilor din Ploiești, de către liderii filialei PNL Prahova și PNL Ploiești!

Într-o ultimă încercare de a câștiga puțin capital electoral, Iulian Dumitrescu, președintele cercetat penal al PNL Prahova și șef suspendat din funcție al CJ Prahova, împreună cu Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești și candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Ploiești, Bogdan Nica, se folosesc de apropierea Sărbătorilor Pascale pentru a da pachete cu cozonac și vin drept mită electorală în Ploiești!

Pe această cale, atragem public atenția asupra acestei mituiri a electoratului și adresăm public trei întrebări președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, președintelui PNL Ploiești, Roberta Anastase, cât și candidatului PNL la Primăria Ploiești, Bogdan Nica:

1. Care este sursa fondurilor din care au fost achiziționate aceste 10.000 de pachete?

2. PNL Prahova sau vreuna dintre cele trei persoane enumerate anterior pot prezenta dovada achiziționării legale a acestor bunuri?

3. Conducerea centrală a PNL este de acord cu astfel de practici de mituire a electoratului?

PSD Prahova face apel la ploieșteni și la prahoveni să nu se lase cumpărați de această grupare condusă de infractorul Iulian Dumitrescu. Votul alegătorilor nu poate fi cumpărat, iar acest lucru trebuie să fie înțeles și de către Iulian Dumitrescu și camarila sa”.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor