logo
RNTV Live

Noua limuzină de lux a Chinezilor concurează cu Rolls-Royce și Bentley/FOTO

image-1
Dudau Andreea Valentina

Hongqi Guoya, sedanul de lux proaspăt lansat de producătorul chinez, își ghidează designul după influențele stilistice ale modelelor Rolls-Royce și Bentley. Această limuzină emblematică a debutat cu fast la Salonul Auto de la Beijing sub numele de Gu!

Hongqi Guoya își trage inspirația din designul iconic al mărcilor Rolls-Royce, Bentley și Cadillac. O grilă cromată masivă și un ornament superior amintesc de Spirit of Ecstasy, prezent pe modelele Rolls-Royce. Farurile sunt dotate cu tehnologie avansată, capabile să proiecteze simboluri pe asfalt, asemănător sistemului Mercedes-Benz.

Dimensiunile impunătoare ale Guoyei, cu o lungime de 5.353 mm, lățime de 1.998 mm și înălțime de 1.511 mm, însoțite de un ampatament de 3.260 mm, subliniază prezența sa masivă pe șosea.

În interior, Hongqi Guoya întâmpină pasagerii cu o ambianță de lux, evidentă în afișajul generos al sistemului de infotainment, grupul de instrumente digital și ceasul analogic poziționat elegant pe planșa de bord.

Volanul cu două spițe, ornamentele piano black și tapițeria din piele în două tonuri completează aspectul sofisticat. Configurația poate include 4 sau 5 locuri, iar dotările standard includ masajul în scaune, iluminarea ambientală și head-up display-ul avansat.

Hongqi va oferi Guoya cu două sisteme de propulsie hibride: un hibrid turbo de 3,0 litri cu 394 CP, cuplat cu o transmisie automată cu 8 trepte, și un hibrid V8 turbo de 4,0 litri cu 489 CP, echipat cu aceeași transmisie automată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor