logo
RNTV Live

Chinezii de la BYD au dezvoltat un model care va rivaliza cu Dacia Spring

index
Constantin Corina

BYD, compania chineză, planifică să aducă în Europa mașina electrică de oraș numită Seagull. Acest concurent al Dacia Spring ar putea fi fabricat în Ungaria

“Va fi un nou Seagull, un model conceput special pentru piața europeană. Încă nu l-am văzut, nici măcar eu. Secretul este bine păstrat pentru moment, dar există anumite schimbări pe care le putem anticipa“, a declarat Stella Li, vicepreședintele companiei chineze, conform largus.fr.

Principalele modificări sunt determinate de standardele europene de siguranță, care au devenit și mai riguroase. Acest lucru va determina creșterea dimensiunilor modelului în comparație cu versiunea chineză, care măsoară 3,78 metri în lungime și este comercializată în Brazilia și India.

Se presupune că BYD Seagull va avea un preț similar cu cel al Daciei Spring, mai ales că se pare că va fi produs în noua fabrică pe care chinezii se pregătesc să o deschidă la Szeged, Ungaria, pentru a evita taxele suplimentare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor