logo
RNTV Live

Cearta dintre rapperii Kendrick Lamar și Drake a atins noi limite odată cu lansarea simultană a două piese

Drake-Kendrick-Lamar-2024-1-umWhCl-1
Constantin Corina

După săptămâni de conflicte și discuții tensionate, noile versuri muzicale devin personale. Astfel, prin melodia lui Drake, intitulată “Family Matters”, se pare că se sugerează faptul că unul dintre copiii lui Lamar ar fi fost conceput cu un alt bărbat.

Răspunsul lui Lamar la Meet The Grahams, susține că Drake este dependent de jocuri de noroc, sex, droguri și alcool.

Drake respinge spusele acestuia ca fiind o false.

Cele două melodii, lansate la câteva minute una de cealaltă sâmbătă dimineața, sunt mult mai întunecate decât misivele anterioare în războiul lor de cuvinte.

Drake, care este cel mai difuzat rapper din lume, sugerează că Lamar este un autor de abuz conjugal, în versurile: „Au angajat o echipă de gestionare a crizelor/Pentru a curăța faptul că ți-ai bătut regina”. Drake se ocupă, de asemenea, de consecințele legale ale unei piese anterioare, Taylor Made Freestyle.

Această melodie, care a folosit inteligența artificială pentru a imita vocea lui Tupac Shakur, a fost eliminată din circulație după ce a stârnit o plângere din partea moștenitorilor lui Shakur. În “Family Matters”, el sugerează că Lamar ar fi implicat în culise pentru a influența această situație într-un mod specific.

De când s-a născut conflictul dintre cei doi

Disputa dintre Drake și Lamar are rădăcini încă din 2013, când Lamar era un artist relativ nou pe scenă.

În timpul unei performanțe la Premiile BET, Lamar s-a lăudat că abilitățile sale l-au determinat pe un rapper mai sensibil să se retragă în hainele lui de pijama. Această linie a fost interpretată ca o aluzie la Drake, ale cărui stiluri muzicale combinate de rap și R&B aduceau o schimbare în sunetul hip-hop-ului.

Disputa a fost închisă pentru câțiva ani, reapărând anul trecut, când J Cole și Drake s-au numit, împreună cu Lamar, „cei trei mari” ai rap-ului, pe piesa “First Person Shooter”.

Lamar a răspuns vehement printr-un vers pe piesa “Like That”, declarând că nu există „trei mari – există doar unul mare”.

De atunci, ambele părți au lansat o serie de piese care abordează subiectul, tensionând și mai mult atmosfera dintre ei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor